atarionline.pl
atarionline.pl Atari
Login:
Hasło:
Zapamiętaj mnie
Translate to RSS RSS
6502 Compo vol. 2 - prace i głosowanie z 2019-02-05 16:18 (31)
Aktualności zlotowe z 2019-01-28 18:14 (49)
Wojna i Teenage Queen Black Jack z 2019-01-23 01:32 (26)
Port gry Combat z 2019-01-19 23:55 (5)
RetroBorsuk przedstawia: hacki Montezumy i Donkey Konga z 2019-01-15 00:08 (25)
ASAP 4.0.0 z 2019-01-11 20:01 (26)
Świąteczne Robbo SWS-15 z 2019-01-06 23:27 (14)
Atari Lynx: Unseen + Unnamed z 2019-01-04 08:23 (28)
6502 Compo vol. 2 z 2019-01-02 16:32 (6)
NYD 2019 z 2019-01-01 16:19 (6)
Na 30-lecie firmy Mirage z 2018-12-31 15:09 (12)
Pisma składane w Calamusie z 2018-12-29 23:26 (10)
KryoFlux w działaniu z 2018-12-28 21:27 (4)
Retrohistorie autorów kangurka Kao z 2018-12-27 16:53 (9)
Wywiad z Mishą z 2018-12-25 08:04 (8)
Świąteczne życzenia, Milionerzy i RodMän z 2018-12-24 15:52 (8)
Zrzuta na Pigwę z 2018-12-23 20:37 (9)
Highway Encounter - wersja ostateczna z 2018-12-20 20:24 (14)
Szóste urodziny muzeum w Katowicach z 2018-12-18 20:29 (4)
Zwycięzcy z nagrodami z 2018-12-16 13:02 (4)
«« nowszestarsze »»

Pomocnik/Helper
Gry/Games

Katalog gier

Opisy gier
Frogs opisał Xeen (0)
Choplifter! opisał Urborg (0)
Joust opisał Urborg (16)
Commando opisał Urborg (35)
Mario Bros opisał Urborg (13)
Xenophobe opisał Urborg (34)
Robbo Forever opisał tbxx (16)
Kolony 2106 opisał tbxx (0)
Archon II: Adept opisał Urborg/TDC (9)
Spitfire Ace/Hellcat Ace opisał Farscape (7)
Wyspa opisał Kaz (9)
Archon opisał Urborg/TDC (16)
The Last Starfighter opisał TDC (30)
Dwie Wieże opisał Muffy (17)
Basil The Great Mouse Detective opisał Charlie Cherry (122)
Inny Świat opisał Charlie Cherry (17)
Inspektor opisał Charlie Cherry (19)
Grand Prix Simulator opisał Charlie Cherry (16)
Rescue On Fractalus opisał Kaz (18)
Stranded opisał Kaz (10)
«« nowszestarsze »»

Wewnętrzne/Internals



   Nowinki tworzone dzięki CuteNews
Materiały firmowe: 16 sztuk
strona tytułowaplikpublikacjadarczyńcy
format: djvu
rozmiar: 0,3 MB
stron: 2
plik: tutaj
nazwa:
Cennik sprzedaży CET
autor:
nn
wydawca:
Consumer Electronics Trade
skan:
Kaz
przetworzenie:
Kaz
podesłał:
Kaz
format: djvu
rozmiar: 0,1 MB
stron: 1
plik: tutaj
nazwa:
Cennik sprzedaży CET
autor:
nn
wydawca:
Consumer Electronics Trade
skan:
Kaz
przetworzenie:
Kaz
podesłał:
Kaz
format: djvu
rozmiar: 0,3 MB
stron: 2
plik: tutaj
nazwa:
Cennik sprzedaży CET
autor:
nn
wydawca:
Consumer Electronics Trade
skan:
Kaz
przetworzenie:
Kaz
podesłał:
Kaz
format: djvu
rozmiar: 0,4 MB
stron: 2
plik: tutaj
nazwa:
Cennik sprzedaży CET
autor:
nn
wydawca:
Consumer Electronics Trade
skan:
Kaz
przetworzenie:
Kaz
podesłał:
Kaz
format: djvu
rozmiar: 0,6 MB
stron: 6
plik: tutaj
nazwa:
Cennik sprzedaży Larix
autor:
nn
wydawca:
Larix
skan:
Kaz
przetworzenie:
Kaz
podesłał:
Kaz
format: djvu
rozmiar: 0,1 MB
stron: 1
plik: tutaj
nazwa:
Datex Karta Gwarancyjna
autor:
nn
wydawca:
Datex s.c.
skan:
Caco
przetworzenie:
Caco
podesłał:
Caco
format: djvu
rozmiar: 0,1 MB
stron: 2
plik: tutaj
nazwa:
Karin
autor:
nn
wydawca:
Karin
skan:
Larek
przetworzenie:
Larek
podesłał:
Larek
format: djvu
rozmiar: 2,6 MB
stron: 36
plik: tutaj
nazwa:
Katalog programów Atarman
autor:
nn
wydawca:
Atarman
skan:
Bas
przetworzenie:
Kaz
podesłał:
Bas
format: djvu
rozmiar: 1,7 MB
stron: 40
plik: tutaj
nazwa:
Katalog programów Bajt
autor:
nn
wydawca:
Bajt
skan:
Urborg
przetworzenie:
Kaz
podesłał:
Urborg
format: djvu
rozmiar: 1,5 MB
stron: 24
plik: tutaj
nazwa:
Katalog programów Hobbit
autor:
nn
wydawca:
Hobbit
skan:
Bas
przetworzenie:
Kaz
podesłał:
Bas
format: djvu
rozmiar: 3,4 MB
stron: 21
plik: tutaj
nazwa:
Katalog programów Megabajt
autor:
nn
wydawca:
Megabajt
skan:
Rzymianinus
przetworzenie:
Kaz
podesłał:
Rzymianinus
format: djvu
rozmiar: 2,0 MB
stron: 21
plik: tutaj
nazwa:
Katalog programów Olbit
autor:
nn
wydawca:
Olbit s.c.
skan:
Jurgi
przetworzenie:
Kaz
podesłał:
Jurgi
format: djvu
rozmiar: 0,8 MB
stron: 6
plik: tutaj
nazwa:
Katalog programów DH Sezam
autor:
nn
wydawca:
DH Sezam
skan:
Galu
przetworzenie:
Kaz
podesłał:
Galu
format: djvu
rozmiar: 1,3 MB
stron: 13
plik: tutaj
nazwa:
Katalog programów DH Sezam
autor:
nn
wydawca:
DH Sezam
skan:
Galu
przetworzenie:
Kaz
podesłał:
Galu
format: djvu
rozmiar: 0,1 MB
stron: 1
plik: tutaj
nazwa:
Mirage Akcja Promocyja
autor:
nn
wydawca:
Mirage
skan:
Larek
przetworzenie:
Larek
podesłał:
Larek
format: djvu
rozmiar: 0,1 MB
stron: 2
plik: tutaj
nazwa:
Studio Komputerowe AS
autor:
nn
wydawca:
Mirage
skan:
Larek
przetworzenie:
Larek
podesłał:
Larek


2008-02-20 02:02 by Kaz
komentarzy: 15
Kaz @2008-05-12 03:01:55
Przed chwila dodany katalog firmy Bajt. Dzieki Urborg.
Rzymianinus @2009-07-13 12:25:29
Mam takie coś jak: Katalog MEGABAJT. (40 stron). Zawiera spis programów użytkowych i gier (ok. 700 sztuk tych ostatnich). Jeśli by się przydał to mogę zrobić skany i przesłać. Kiedyś miałem ATARI. Pozdrowionka.
Kaz @2009-07-14 16:59:45
Mail poszedl.
Kaz @2009-07-17 12:59:38
I juz w katalogu. A do tego kilka innych rzeczy :).
Kaz @2009-09-20 01:12:01
Dodany katalog programow Olbit.
Kaz @2009-10-29 16:11:54
Dodany katalog programow DH Sezam - dzieki Galu.
Kaz @2010-01-29 04:08:12
I jeszcze jeden katalog z DH Sezam - rowniez dzieki Galowi.
Kaz @2010-02-06 19:09:32
Dodalem cenniki sprzedazy Larix (1 sztuka) i CET (4 sztuki).
Krótki @2010-03-07 10:13:41
U Mr. Bacardiego leży katalog produktów Mirage Software - z dostępnych programów można wydedukować, że z przełomu 1993/94. Pomyślałem że Cię zaciekawi.
Krótki @2010-03-07 11:25:50
Kaz @2010-08-22 02:46:32
Sam mu ten "katalog" zeskanowalem i podeslalem :). Jest to strona z reklama Mirage i pochodzi z ktoregos numeru "Swiata Atari".
barf31 @2016-02-11 18:59:19
Witam. Posiadam oryginalną instrukcję do ATARI 1010 nie zauważyłem jej w bibliotece jakby był ktoś chętny do zeskanowania to mogę wysłać. Jest jakas większa niż a4 a do skanera a3 nie mam dostępu. Jestem kierowcą ciężarówki i nie bardzo dysponuję czasem żeby gdzieś biegać i szukać. Pozdrawiam Bartek
mgr_inz_rafal @2016-02-11 21:28:41
Mam dostęp do skanera A3, puszczam maila.
barf31 @2016-02-13 10:02:25
Zeskanowałem tą instrukcję od 1010. Jak się okazało dzisiaj pasowała do skanera :) Komu i jak wysłać?
1 @2019-01-04 20:34:29
1
nickname
e-mail / website (opcjonalnie)
Aktualne tematy
Sdrive-Max - UNO2SIO (6)
ostatni: 18-02-2019 00:19, pin
Retro Na Gazie (463)
ostatni: 17-02-2019 23:18, ccwrc
07 Zgłoś Się w wersji kasetowej i... (10)
ostatni: 17-02-2019 22:18, miker
MAD-Pascal - Początki (112)
ostatni: 17-02-2019 21:11, Kaz
Atari Fan nr 6 (73)
ostatni: 17-02-2019 20:23, Kroll
Filmy z Atari (74)
ostatni: 17-02-2019 20:21, zijacek
Pixel Retro Shop (18)
ostatni: 17-02-2019 19:31, Kaz
Lasermania - remix 2019 (13)
ostatni: 17-02-2019 18:05, maly_swd
Brothers in ATRs (26)
ostatni: 17-02-2019 09:55, arson
Aplikacje na iPhone dla Atarowców (41)
ostatni: 17-02-2019 01:01, as...
Poszukiwani grafik i osoba z Atari (33)
ostatni: 16-02-2019 16:46, tebe
Kupie 800XL lub 130XE (19)
ostatni: 16-02-2019 11:48, MADRAFi
Yes Atari can (?) (85)
ostatni: 14-02-2019 22:33, kski
Asteroids 2012 (14)
ostatni: 14-02-2019 02:35, Kaz
RETROnizacja (132)
ostatni: 13-02-2019 18:12, rosomak

Kategorie Forum Atarum

Użytkowników: 1953
Ostatnio zarejestrowany: wghrrrnews
Postów ostatniej doby: 24

Społeczność/Community

Najbliższe imprezy
Jeżeli znasz termin i miejsce jakiegoś zlotu albo spotkania milośników Atari to poinformuj nas. Tutaj możemy wstawić baner i link.

Stragan
Atari USBJoy Adapter oferuje Jakub Husak (0)
Programy: Kolony 2106 oferuje Kaz (6)
Sprzęt: rozszerzenia oferuje Lotharek (19)
Gadżety: naklejki, pocztówki oferuje Sikor (11)
Sprzęt: cartridge RAM-CART oferuje Zenon (4)
Miejsce na drobne ogłoszenia kupna/sprzedaży oferuje Kaz (51)
Sprzęt: interfejs SIO2IDE oferuje Piguła (0)
Sprzęt: interfejs SIO2SD oferuje Piguła (22)

Użytki/Utils
Sprzęt/Hardware

Wynalazki
Atari i Bluetooth napisał Kaz (33)
SIO2PC-USB napisał Larek (45)
Nowe SIO2SD napisał Larek (0)
SIO2SD w CA12 napisał Urborg (10)
Ratowanie ATMEL-ów napisał Yoohaas (12)
Projektowanie cartów napisał Zenon (12)
Joystick do Atari napisał Larek (54)
Tygrys Turbo napisał Kaz (8)
Testowałem "Simple Stereo" napisał Zaxon (3)
Rozszerzenie 1MB napisał Asal (20)
Joystick trzyprzyciskowy napisał Sikor (18)
Moje MyIDE oraz SIO2PC na USB napisał Zaxon (16)
Jak wykonać płytkę drukowaną? napisał Zaxon (26)
Rozszerzenie 576kB napisał Asal (36)
Soczyste kolory napisał scalak (29)
XEGS Box napisał Zaxon (13)
Atari w różnych rolach napisał Różyk (8)
SIO2IDE w pudełku napisał Kaz (5)
Atari steruje tokarką napisał Kaz (14)
DarkMouse napisał Kaz (7)
«« nowszestarsze »»